Hirdetés

A Death Stranding 2 legújabb trailerét nem akarod kihagyni

|

Hideo Kojima utoljára a 2022-es The Game Awardson mutatott belőle valamit.

Hirdetés

A Kojima Productions jelenleg több vasat is tart a tűzbe: a Microsofttal közösen készülő horrorjáték, az OD mellett formálódik egy Death Stranding film, és természetesen ne feledkezzünk meg a Death Stranding 2-ről sem, amelyben Norman Reedus visszatér Sam Porter Bridges képében.

Hideo Kojima a 2022-es The Game Awards során jelentette be hivatalosan, hogy készül a folytatás: azon kívül, amit a bejelentő trailerben láttunk sajnos semmi más nem derült ki a játékról. Tekintve, hogy Samet megőszülve láttuk viszont, így sok idő eltelhetett az első rész eseményei után, a főhőst megformáló Reeduson kívül pedig számíthatunk Lea Seydouxra, Troy Bakerre és Elle Fanningra is. 

Hirdetés

A mai State of Play folyamán ismét megmutatta magát a Death Stranding 2, és valójában fogalmunk sincs, hogy mit láttunk. A PlayStation leírása szerint egy fontos küldetésre indulunk az UCA-n túl Sammel és társaival az oldalán. Céljuk, hogy megmentsék az emberiséget a kihalástól, viszont útjukat túlvilági ellenségek, különféle akadályok és egy Saméket kínzó kérdés szegélyezi: kellett volna egyáltalán kapcsolódnunk? Kojima fejéből megint őrültebbnél-őrültebb dolgok pattantak elő, amit nehéz leírni szavakkal, inkább nézzétek meg ti magatok: 

Egy korábbi szivárgás azt feltételezte, hogy a Death Stranding már 2024-ben meg fog jelenni, azonban ez hamisnak bizonyult: a trailer egy 2025-ös dátummal ért véget, és PS5-re már biztosan jön. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)