Hirdetés

A Destruction AllStars játékosaira a frászt hozta egy funkció

|

Mielőtt belekezdenétek a PS5-ös játékba, érdemes odafigyelni a mikrofonra.

Hirdetés

Már a legelső kedvcsinálók azt ígérték, hogy egy rohangálással kevert roncsderbi lesz a Destruction AllStars, nemrég pedig saját kezűleg is megbizonyosodhattunk erről, hiszen EndreMan próbálta ki egy livestream keretében a PlayStation Plus előfizetőknek ajándékba járó őrült mókát.

A Lucid Games PlayStation 5-exkluzív játéka eszeveszett szórakozást kínál az érdeklődőknek, viszont akad egy apró baki, amely a visszajelzések alapján sokak arcára fagyasztotta a mosolyt. Tudniillik, a Destrucion AllStars többjátékos meccseinél alapértelmezetten be van kapcsolva a voice chat, azaz a DualSense hangszóróin/headseten keresztül halljuk, hogy mit beszél a többi játékos és a mikrofon miatt ők is, hogy mi mit csinálunk a kontroller előtt.

Hirdetés

A The Verge újságírója csak háttérzenével és a játék mikéntjének okításával találkozott a tesztelése során, azonban a Kotaku több olyan példát is összeszedett, amik sokkal kellemetlenebbek voltak (például eszeveszett káromkodást és homofóbiát). 

Az említett honlapok munkatársai próbáltak utánajárni a helyzetnek, de nincs olyan opció a játék beállításaiban, amivel ki lehetne lőni a voice chatet. Amíg a fejlesztők nem orvosolják ezt, addig vészmegoldásként a Destrucion AllStars játékmenetében töltött időre érdemes a PS5 menüjében kikapcsolni a hangcsevegést, vagy alternatívaként némítani a DualSense mikrofonját/hangszóróit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)