Hirdetés

A Deus Ex fejlesztői el akarták hallgattatni Adam Jensen szinkronszínészét

|

Van abban valami csodálatosan ironikus, hogy a cégek uralta jövőt kritizáló játék alkotói csendre intették a játék főszereplőjének hangját adó színészt.

Hirdetés

A Deus Ex franchise a közeljövőben biztosan nem tér vissza, és kérdéses, valaha foglalkoznak-e még vele. Ez nem lehet meglepő hír azoknak, akik figyelték az elmúlt hónapok eseményeit: az Eidos Montréal leépítése után kukába került a sorozat fejlesztés alatt állt epizódja, és nincs sok esély rá, hogy később feltámasztják.

A két legutóbbi Deus Ex játék főszereplőjét, Adam Jensent Elias Toufexis keltette életre, aki meglehetősen aktív az interneten. A PCGamesN-nek adott interjújában elárulta, hogy semmi infót nem kapott a karakteréről vagy a sorozatról 2016 óta.

"Minden, amit azután hallottam, csak másodkézből érkezett. Még egy meghallgatást sem ajánlottak, amikor összerakták a Guardians of the Galaxyt. Nem mondanak nekem szart se, minden, amit tudok, azt nem hivatalos forrásokból tudom."

Hirdetés

Toufexis 2020-ban hallott utoljára az Eidos Montréal felől, és akkor sem azért, mert jó híreket kapott volna.

"Felhívtak 2020-ban, hogy ne beszéljek Adam Jensenről. Ne említsem a karaktert interjúkban, podcastokban meg a többiben, mert azt akarják, hogy az emberek a stúdió többi projektjére fókuszáljanak."

Bizony, az Eidos el akarta hallgattatni Elias Toufexist, aki érthető okokból imádta a sorozatot és Adam Jensen karakterét. Nagyon úgy néz ki, hogy az Eidos egyébként is el akarta terelni a figyelmet a franchise-ról, ami csak még jobban erősíti azt a megérzésünket, hogy a Deus Ex szériának befellegzett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)