Hirdetés

A Deus Ex: Human Revolution stílusai videón

|

A küldetéseket többféleképpen is megoldhatjuk.

Hirdetés

Nem is oly rég már láthattunk egy 8 perces Deus Ex: Human Revolution játékmenet videót, melyben szemrevételezhettük a három módszert, most itt egy rövidebb, de új előzetes.

A 8 perces gameplay alatt ezen pályarész első szakaszát láttuk, az úgy ér véget, hogy Jensen behatol a raktárépületbe. A mostani videóban pedig már bent osztja az áldást - vagy mégsem?

A három stílus az agresszív (ezt talán mindenki ismeri, mész 'oszt lőssz), a lopakodós (itt gyilkolni sem kell, amolyan Splinter Cell jellegű, alternatív útvonalakkal) és az alkalmazkodó (őszintén szólva ez szerintem majdnem ugyanaz, mint az agresszív).

Leginkább talán a lopakodós rész lesz a kihívás, felfedezni a különböző alternatív utakat, megtervezni haladásunkat, láthatatlanná válni - átvitt és szó szerinti értelemben is.

A Deus Ex Human Revolution megjelenés augusztus végén esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)