Hirdetés

A Deus Ex szinkronszínésze is reagált az új játék törlésére

|

Elias Toufexis szólaltatta meg Adam Jensent, a Deus Ex: Human Revolution és a Deus Ex: Mankind Divided főhősét.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy egy két éve készülő Deus Ex játékot kaszált el az Eidos Montréal, miközben 97 embert is szélnek eresztett. A kanadai csapat még 2022 augusztusában került az Embracer szárnyai alá, és már azon év novemberében szó volt arról, hogy egy új Deus Ex játék van alakulóban, amiről azóta most már tudjuk, jó eséllyel soha nem fog elkészülni.

Ezzel kapcsolatban szólalt most meg a korábbi játékok főhősének, Adam Jensennek hangot kölcsönző színész, Elias Toufexis is, aki látszólag már jóval korábban elengedte a játékot. Sőt, Toufexis legutóbbi Twitter/X bejegyzése alapján arra következtethetünk, hogy a készülő Deus Ex projekt nem is Jensen sztoriszálát vitte volna tovább, amit ugyebár a 2016-os Mankind Divided végeztével bőven lehetett volna folytatni, ugyanis a színészt soha nem is keresték meg ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

A bejegyzésében egészen pontosan azt írta:

"Ha már két éve dolgoztak egy Deus Exen, és még mindig nem jelentkeztek, akkor jó eséllyel amúgy sem egy Jensen-sztori lett volna."

Majd hozzátette azt is:

"Én sokkal inkább az elbocsátott emberek miatt vagyok dühös. El van cseszve az iparág ezzel a dologgal."

Később Toufexis a PC Gamernek megerősíttette, hogy valóban nem keresték, még titoktartási megállapodás alatt sem állt, úgyhogy tényleg elég jó esély van arra, hogy egy teljesen új történetet vezetett volna fel a játék. Persze ennek ellenére még az is benne van a pakliban, hogy a színészt azért nem informálták a szerepről, mert a fejlesztés még nagyon korai szakaszaiban jártak, de legyünk őszinték, a hírek tudatában erre jelenleg nagyon kevés esélyt látunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)