Hirdetés

A Devolver Digital elárulta, hogy mire számíthatunk a nyári bemutatójuktól

|

Még nem rántották le a leplet a be nem jelentett címeikről, de azt már tudjuk, hogy melyik ismert játékok lesznek ott az eseményen.

Hirdetés

Kevés elborultabb kiadó van ma a játékiparban a Devolver Digitalnál, akik évről évre egyre furább bejelentésekkel lepnek meg minket. Ezúttal sem hagyták ki az alkalmat, hogy valami undorítót rakjanak a képernyőinkre, de némi infót is tűztek a fotóhoz, csak hogy tudjuk, mire számíthatunk majd. A 2021-es Summer Game Festen ugyanis ők is ott lesznek és hoznak egy rakat már be jelentett, és még be nem jelentett projektet.

Hirdetés

Ami már biztos, hogy ott lesz az a Death's Door című morbid kaland, amit az Acid Nerve fejleszt. A Phantom Abyssből is láthatunk majd újdonságokat, és a Shadow Warrior 3 is biztosan fel fog bukkanni, ezúttal remélhetőleg egy pontos megjelenési dátummal.

Azt tudjuk, hogy a Devolver dolgozik négy még be nem jelentett címen, de ezekről nem meséltek semmit. A Summer Game Festen valószínűleg bejelentik majd mindet, így érdemes lesz figyelni a csapat műsorát.

A Summer Game Fest 2021 június 10-én indul, este 8-kor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)