Hirdetés

A Diablo 2 remaster lehet a BlizzCon 2021 legnagyobb dobása

|

Egy megbízhatónak tartott szivárogtató szerint érdemes alacsonyan tartani az elvárásainkat.

Hirdetés

Ugyan a Blizzard már bejelentette, hogy aktívan dolgozik a Diablo IV-en és az Overwatch 2-n is, messze még a fejlesztés vége. Jó eséllyel egyik sem jelenik meg idén, és a tavaly év végén elmaradt BlizzCont helyettesítő BlizzConline során sem leszünk okosabbak ezekkel kapcsolatban.

Metro, aki 2019-ben a Diablo IV bejelentését is magabiztosan szivárogtatta ki, most röviden összegezte, mire számíthatunk a péntek éjszaka kezdődő eseménytől. 

Hirdetés

Elmondása szerint nem várható semmi extra, érdemes ehhez mérten belőni az elvárásokat. Pár szó esik majd arról, hogyan áll az Overwatch 2, de az első résszel már nem foglalkoznak érdemben, a bejelentésre kerülő hősök is a folytatás felhozatalát gazdagíthatják. Azt viszont határozottan állítja, hogy a Diablo 2 remaster itt mutatkozhat be - ez végül a Diablo II Resurrected nevet kaphatja, korábbi pletykák szerint a Vicarious Visions dolgozik rajta, és csak a járvány miatt nem játszhatunk még vele. Nagyon reméljük, hogy jobban sikerül, mint a Warcraft 3 Reforged.

A BlizzConline nyitó ceremóniája itthoni idő szerint pénteken 23:00-kor kezdődik, és várhatóan szombaton 0:10-ig tart. Természetesen minden bejelentésről beszámolunk, nézzetek majd vissza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)