Hirdetés

A Diablo II: Resurrected megújult átvezető videóit jó jelnek vehetjük

|

Már a remaster megjelenése előtt megnézhetjük, milyen a kaland első két fejezetét felvezető cinematic modern köntösben.

Hirdetés

Nemsokára kezdetét veheti a nosztalgiázás, ugyanis már az ősz első hónapjában megérkezik a Diablo II: Resurrected, ami megújult látványvilággal hozza vissza nekünk a Blizzard legendás ARPG-jét, melyet ráadásul már nemcsak PC-n, hanem számos konzolon is élvezhetünk majd. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a kipofozott grafika mellé felújított átvezető videókat is kapunk, és most végre meg is nézhetjük, milyen munkát végeztek a remaster fejlesztői.

Hirdetés

Egyelőre csak a Diablo II első és második fejezetének bevezetőjét leshetjük meg, de már ezek is remekül mutatják, hogy a Blizzard és a Vicarious Vision ezúttal nem vette félvállról a remasterelést. Az alaposan kipofozott videókban ráadásul az eredeti szinkronszínészeket hallhatjuk, amiért egyértelműen jár egy hatalmas pacsi a készítőknek.

Érdekesség még, hogy habár az átvezetők látványvilága tényleg óriási változáson esett át, továbbra is jól érezhető rajtuk a Blizzard régi videóira jellemző stílus, elég csak megnézni például néhány karakter mozgását.

Ám elég is az elemzésből, íme a megújult Act I cinematic:

Itt pedig az Act II videója:

Ha pedig megnéznétek egymás mellett a régi és új verziókat, akkor érdemes egy pillantást vetni a GameSpot által összerakott anyagra. A videók láttán talán még szomorúbb az, ahogy a tavaly megjelent Warcraft III: Reforged lett prezentálva.

A Diablo II: Resurrected szeptember 23-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re, illetve Nintendo Switch-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)