Hirdetés

A Diablo Immortal annyi új tartalmat kapott, amiből egy folytatás is kijönne

|

Ha valaki esetleg unná a Diablo IV-et, vagy nem tudta még beszerezni a játékot, annak lesz tennivalója a franchise ingyenes részében is.

Hirdetés

A Diablo Immortal rengeteget bővült az elmúlt hónapokban, de a mostani frissítés igazából egy klasszikus kiegészítő szintjével ér fel. A játék új helyszínekkel, küldetésekkel, képességekkel, egy rakat új tárggyal és még sok minden mással bővült. Ezek többsége egyébként az új nehézségi szinthez, az Infernóhoz köthető, amit 800-as Paragon szinten érhetünk el.

Aki esetleg le lenne maradva, annak egy 1500 százalékos XP-szorzó fog segíteni.

Hirdetés

Az Inferno nehézségen hozzáférünk egy ranglétrához (Inferno Difficulty Leaderboard) új legendary felszerelésekhez, és a Stance mechanikához. Minden karakter két fegyverkészletet hordhat magánál, és Stance-váltással cserélgetheti azokat. Mind a Defensive, mind az Offensive Stance saját passzív bónuszokat garantál majd minden kasztnak.

A fentiek mellett új bossok érkeznek, új Legendary Gemek esnek, és több új esemény is indulni fog a napokban. A változtatások és újdonságok listája nevetségesen hosszú: ha az elmúlt egy évben hanyagoltad az Immortalt, akkor most érdemes lehet visszanézned a játékba még úgy is, hogy jelenleg mindenkiben tombol a Diablo IV-láz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)