Hirdetés

A Diablo IV annyi lootot dob, hogy sokan már bugra gyanakodnak

|

Maga a Blizzard főnöke erősítette meg, hogy nem erről van szó, minden úgy működik, ahogy szeretnék. Ez hatalmas váltás a játék eddigi működését tekintve.

Hirdetés

A Diablo IV rengeteg problémával küzdött a megjelenésekor, de a Season 2 szinte minden kritikát érintett. A dungeonok alaprajzaitól, a fejlődés lassúságán át, az inventory menedzselésig mindenhez hozzányúltak a srácok. Az új szezon azonban nem csak az alapokat rakta helyre, de új eseményeket is hozott.

Ezek neve Blood Harvests, ami gyakorlatilag a Helltides egy új verziója. A pálya egy részét megszállják a vérgőzös ellenfelek, mi pedig odamehetünk lemészárolni őket XP és loot reményében.

Hirdetés

A PC Gamer két kollégája vette észre, hogy miközben eltakarították egy aktuális Blood Harvest szörnyetegeit, a bossok iszonyatos mennyiségű lootot dobtak. Úgy tűnik, hogy minden bossból kinyerhetünk legalább két Legendary kategóriás tárgyat, és már 50-es szintűnek sem kell lennünk ehhez. Mike Ybarra megerősítette, hogy nem történt hiba, a rendszer úgy működik, ahogy kell. Mindenkinek eshetnek már Legendary tárgyak, és minél magasabb szintű a karakterünk, azok annál erősebb verzióban fognak felbukkanni.

Diablo 4 season 2 Blood Harvest legendary loot

Tyler Colp és Sean Martin fenti zsákmánya a Diablo IV megjelenésekor még egy bug eredménye lett volna. Mostanra ez a norma, ami sok játékos lelkesedését fogja felszítani az új szezonnal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)