Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői a játékosokat fenyegetik

|

Hiába van szó ártalmatlan UI kiegészítésekről, aki külső eszközöket használ, azt kirakják.

Hirdetés

A Diablo IV-et az első bétája óta kritizálják a kezelőfelülete és menüi miatt, melyek fontos információkat rejtenek el, és olyan eszközöket nélkülöznek, mint például a képernyőre rakható térkép. A TurboHUD4 nevű szoftver ezeket hivatott megoldani és extra pluginek beépítését teszi lehetővé.

Gyakorlatilag egy World of Warcraft-szerű addon csomagról van szó, amivel a Diablo III játékosai is évek óta rendszeresen élnek. A gond csak az, hogy a World of Warcrafttal ellentétben a Diablo fejlesztői sosem engedélyezték az addonok használatát.

Hirdetés

A játék közösségi menedzsere, Adam Fletcher tisztázta is a dolgot a hivatalos fórumokon.

"Minden Diablo IV játékos beleegyezik a felhasználói feltételekbe a játék indításakor, az pedig kifejezetten tiltja a csalások, botok, hackek és egyéb engedély nélküli modifikációk, valamint szoftverek használatát. Ennek betartatása fontos a játékosok biztonságának és a játék integritásának megőrzése miatt.

Ezekkel a szabályokkal összhangban tisztázni akartuk, hogy a TurboHUD4 használata, mint minden modifikációé tilos. Azok, akik ilyesmit feltelepítenek, esetleges büntetést kockáztatnak, ami teljes kizárással is járhat."

A TurboHUD4 rengeteg problémát és hiányosságot rak helyre a Diablo IV felhasználói élményét illetően, de ami igaz, az igaz: tényleg illegális kiegészítésről van szó, mely ugyan nem játssza helyetted a játékot, de megkönnyíti azt. Magyarán valóban joga van a Blizzardnak fellépni a szoftver használóival szemben, de ugyanakkor a fejlesztők feltehetnék maguknak a kérdést, hogy miért is fordulnak ehhez a szoftverhez az emberek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)