Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői is azt akarják, hogy megszerezd a szükséges cuccaidat

|

A karaktered megfelelő tárgyösszeállítása legalább olyan fontos, mint hogy hova teszed a képességpontjaidat. Megszerezni a szükséges cuccokat jelenleg azonban fájdalmas folyamat.

Hirdetés

A múlt héten a Blizzard leszállított egy katasztrofális Diablo IV frissítést. Az 1.1-es tapasznak előkelő helye lesz a "játéktörténelem legborzasztóbb csomagjai" között, így a fejlesztők nagyon gyorsan a kamerák elé ültek, hogy elmagyarázzák, miért is volt szükség erre.

A "tudjuk, hogy..." kezdetű magyarázkodás közepette szerencsére pár pozitív előrejelzést is kaptunk a Diablo IV sorsát illetően. A tárgyak megszerezése és átalakítása például kifejezetten fontos szerepet kapott a beszélgetés során.

Hirdetés

Joseph Piepiora, a játék társrendezője elmondta, hogy szeretnék, ha a fontosabb cuccokat könnyebben összeszedhetnénk majd a jövőben. Piepiora konkrétan kihangsúlyozta: szeretnék lehetővé tenni a "célzott farmolást", vagyis a lehetőséget egy adott tárgy levadászására.

"A második szezonban be fogunk vezetni olyan tartalmakat, melyek lehetővé teszik az egyes Unique cuccok beszerzését. A jutalmazási rendszerrel foglalkozó csapat folyamatosan dolgozik ezen."

Ami az egyes tárgyak átalakítását és testreszabhatóságát illeti, azzal kapcsolatban is várhatóak bővítések. Piepiora elmondása szerint a jelenlegi megoldás csak a legalapvetőbb funkciókat látja el, ezeket a jövőben bővíteni szeretnék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a szuper ritka Uber Unique cuccokat illeti, a csapat szerint nem probléma, hogy ezek nagyon csak ritkán esnek. Ezen tárgyak nem alapelemei egy karakterösszeállításnak, így nincs gond azzal, ha valaki nem szerzi meg őket. Ettől függetlenül Piepiora hozzátette, hogy a jövőben valószínűleg gyakrabban fognak majd lábunk elé hullani egy komolyabb csata végén.

Ti mit gondoltok jelenleg a Diablo IV jutalmazási rendszeréről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)