Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői tudják, hogy szűkös az inventory

|

Mégis hogyan kellene 3 legendás pallost, 6 sisakot, és egy zsák ékkövet a farzsebemben tartanom?!

Hirdetés

Amikor szolgáltatásalapú játékokról van szó, akkor vannak fontos és fontosabb dolgok. A Diablo IV esetében a Season of the Malignent beindítása esik az utóbbi kategóriába: a játék első szezonja a jövő héten érkezik majd, és hoz magával pár apróságot, hogy feldobja az új karakterek szintezését és felszerelését.

A Diablo csapata azonban pontosan tudja, hogy a játék alapjain és van még mit csiszolni, az inventory méretén például kifejezetten sokat kell dolgozni

Hirdetés

A játék rendezője, Joe Piepiora maga jelentette be, hogy dolgoznak az inventory helyzet rendezésén.

"Ezt gyorsan kijelentem, igen, halljuk a kritikákat. Rengeteget beszélgetünk arról, hogy mit fogunk kezdeni ezzel. A terveink már megvannak."

Piepiora elmondta, hogy nagyon szeretnék a tárgyrendszerezést olyan gyorsan rendbe tenni, amennyire csak lehetséges, de a prioritásuk most az, hogy ügyesen oldják meg, és nem az, hogy sietősen.

"Tudom, hogy frusztráló ezt hallani, de tényleg nagyon-nagyon gyorsan haladunk ezzel, és próbálunk több helyet garantálni nektek a jövőben. Még azon agyalunk, hogy hogyan fogjuk ezt elérni."

Szóval senki se számítson az inventory átalakításra az első szezon során. Szerencsére azért előbb-utóbb ez is sorra kerül majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)