Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői véletlenül mindenkit legyengítettek a játék legnehezebb eseményének megjelenése előtt

|

Nem biztos, hogy az volt a legjobb pillanat a Paragon Glyphek hazavágására, amikor egy majdnem lehetetlen küldetésre akarjátok küldeni a karaktereket.

Hirdetés

A Diablo IV karaktereinken 50-es szint után megnyithatjuk a Paragon Glyph rendszert, ami jelentős bónuszokkal dobja meg azokat. A glyphek szintezése az egyik legfontosabb end game célunk, a gond azonban az, hogy a legutóbbi frissítés ezt tönkretette mindenkinél. Az 1.2.3-as update után a Paragon Glyph szintek hibásan jelentek meg az összes karakterlapon. Ezt maga a játék közösségi vezetője, Adam Fletcher is megerősítette.

A bug tulajdonképpen azt okozza, hogy a játékosokat a Paragon Glyph rendszer nem úgy jutalmazza, ahogy kellene, és egyeseknél a Glyph XP teljesen 0-ra zuhant. Komoly bónuszoktól estek el így sokan, ami főleg azért kellemetlen, mert az új frissítés aktiválta a játék eddigi legnehezebb tartalmát, az Abattoir of Zir eseményt.

Hirdetés

A fejlesztők azt nyilatkozták néhány hónapja, eleve leverhetetlennek tervezték a kihívásokat, de azt valószínűleg még ők sem sejtették, hogy a játékosoknak glyphek nélkül kell majd ezzel megbirkózniuk.

Szerencsére a PC-s verzió már megkapta a hotfixet, ami rendbe is tette a glyph-problémákat. Az xboxos és playstationös változatoknál még nincs hír a javítás érkezéséről, sőt a fejlesztők le is választották a konzolos verziókat a nagy cross-play bugyorról. A kontrolleres kalandozók egyelőre nem tehetnek mást, mint hogy türelemmel várnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)