Hirdetés

A Diablo IV is helyet kaphat a Call of Duty következő szezonjában

|

Nagyon úgy néz ki, hogy még Lilith is beugrik a Modern Warfare 2 utolsó partijára.

Hirdetés

Rohamosan közeleg a Call of Duty: Modern Warfare 2 utolsó szezonja. A Season 6 heteken belül fel fog bukkanni a Warzone-ban és az MW2-ben, így az adatbányászok és bennfentes szivárogtatók már munkához is láttak. A feltúrt adatok alapján több crossover megjelenésre is számíthatunk, melyek közül a legfurábbak a Lilith és Butcher skinek lehetnek a Diablo IV-ből.

Mind a Call of Duty epizódokat, mind a Diablo IV-et az Activision Blizzard gondozza, így annyira nem meglepő a dolog, de jelenleg el sem tudjuk képzelni, ahogy Sanctuary anyja egy gépfegyverrel a kezében rohangál a csatatéren. Igaz, láttunk már ennél furcsábbat is.

Hirdetés

Akárhogy is, az adatbányászok rátaláltak a két Diablo szörnyet emlegető hivatkozásokra, melyek látszólag egy "The Haunting" nevű halloween eseményhez kötődnek.

Az informátorok egyébként emlegetnek még Spawn, Skeletor és Ash Williams (Evil Dead) skineket is, így egy nagyon színes társaság felbukkanására számíthatunk majd halloweenkor. Mindez persze technikailag csak pletyka, így ne vegyétek készpénznek. A hivatalos megerősítésig érdemes lesz várni, szorgalmasan halmozva a COD Pointokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)