Hirdetés

A Diablo IV következő frissítése után végre tényleg megéri a Treasure Goblinokra vadászni

|

Nagyon sok fontos változás érkezik, ezek közül érinti majd az egyik a Treasure Goblinokat.

Hirdetés

Nem kevés játékos várja már augusztus 8-át és a Diablo IV 1.1.1-es frissítését, mivel a következő update végre újra élvezhetővé teszi az ígéretek szerint a varázsló és barbár kasztokat, akiket az előző patch alaposan netfelt - olyannyira, hogy jelenleg közel életképtelennek tekinthető ez a két karakterosztály. Nem csak ez változik azonban az új frissítéssel.

Kiderült ugyanis, hogy a jövőben sokkal inkább megéri majd levadászni a fürgén szaladó kis Treasure Goblinokat is.

Hirdetés

Tudjátok, ezek azok a hátukon méretes batyut cipelő lények, akik korábban a harmadik részben és az Immortalban is felbukkantak, és gyakorlatilag az a szerepük, hogy egy menekülő lootesőként funkcionáljanak. Már futás közben is ki lehet belőlük csapkodni egy kis aranyat, de az igazán nagy lootot akkor dobják, ha kinyírjuk őket. Abban az esetben viszont, ha túl sokáig tökölünk, nyitnak egy portált és végleg lelépnek.

Eléggé random, hogy milyen zsákmányt hagynak maguk után, így nem feltétlenül érte meg velük eltölteni az időt. Augusztus 8-án azonban ez megváltozik. Az 1.1.1-es frissítést követően ugyanis minden Treasure Goblin garantáltan dobni fog legalább egy Legendary tárgyat, ezt maguk a fejlesztők erősítették meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)