Hirdetés

A Diablo IV következő kasztja a Priestre utalgat, de sokan Paladint várnak

|

A pár hete előkerült szivárgások azonban mindkettőnek ellentmondanak.

Hirdetés

A BlizzCon 2023 nagyrészt a WarCraft franchise körül pörgött, de azért a Diablo rajongók is kaptak pár jó hírt, köztük a Diablo IV első kiegészítőjének bejelentésével. A Blizzard nem csinált titkot abból, hogy minden évben le akarnak majd szállítani egy nagyobb csomagot. A meglepetés elmaradt, de legalább már tudjuk a címet az első ízelítőből. Egyesek persze többet is láttak a képsorokban.

Mivel azt a fejlesztők már a színpadon elárulták, hogy egy eddig soha nem látott kasztról van szó, így sokan a Priestre tippelnek. Zakarum rendjére illetve más néven a Church of Lightra két utalás is van a trailerben, ha bekapcsoljuk a feliratokat.

Hirdetés

Az első, a "Zakarum ima folytatódik" kommentár, a második a trailer végén hallható szöveg, miszerint "a fényben sem vár megváltás".

Ezekből a rajongók a papokra asszociáltak, melyek talán fel lesznek szerelve közelharcos játékstílust lehetővé tevő képességekkel. Akárhogy is, sokan szeretnének Paladinokat, de erre egyre kisebb az esély. A BlizzCon előtt felbukkant szivárgások mindenkinek nemet mondanak. Az akkor emlegetett Spiritbornra is passzolna a szent harcos kitétele, így nincs kizárva, hogy végül az egész szivárgás igaznak bizonyul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)