Hirdetés

A Diablo IV következő szezonja izgalmas újítást hoz

|

Jön a házikedvenc, csak éppen ez bárkit szétkap a csatában.

Hirdetés

A Blizzard kihirdette a Diablo IV harmadik szezonjának részleteit: érkezik a Season of the Construct, aminek jelentős része egy cuki kis mechanikus állatka körül forog majd. A játékosok harcba vihetik a steampunk-szerű Seneschalt, ami olyan mintha egyenesen a The Elder Scrolls franchise-ból lépett volna elő.

A kopogó kis szörnyecskék nem csak dekorációnak jönnek. Ezeket a lényeket testre is szabhatjuk majd, és velünk együtt küzdenek a pokol démonjai ellen a Vault nevű dungeonokban.

A Vaultok rengeteg új zsákmányt, és értékes köveket rejtenek majd, melyeket felhasználva finomhangolhatjuk a Seneschal képességeit. Aki már most tervezgetne az új haverjával, az már neki is ugorhat, és a WoWHead build tervezőjén keresztül el is kezdheti kiagyalni, hogy mely kövek, milyen elrendezésben lennének neki a legideálisabbak.

Hirdetés

Kis kedvcsináló videó is érkezett a nagy ígéretek mellé, érdemes megnézni:

A Season 3 egyébként hoz még magával több apróságot is, több helyet a cuccainknak, szezonális ranglétrákat, egyensúlybeli hangolásokat és hasonló közérzetjavító intézkedéseket. A szezon maga pontosan január 23-án indul.

Ti tesztek vele egy próbát majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)