Hirdetés

A Diablo IV sztorielőzetese hatalmas leszámolást ígér

|

A mennyek és a poklok seregei csapnak össze a Lilith háborújára fókuszáló új trailerben.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Diablo IV alapvetően szolgáltatásalapú ARPG lesz, amiben a Blizzard tervei szerint évekig fogunk majd tárgyakra és fejlesztésekre költhető pontokra vadászni. Ettől függetlenül sokaknak a sztori lesz a legfontosabb, és a jelek szerint nekik sincs mitől tartaniuk.

A Blizzard ugyanis izgalmasnak ígérkező történet írt a következő fejezethez: Lilith, Mephisto lánya lesz a főszereplő, aki visszatértekor sereget toboroz a poklok és mennyek vezetői ellen.

Hirdetés

Lilith reménytelenül szerelmes volt egy arkangyalba, Inariusba. A kettejük kapcsolatának köszönhetjük a Nephalemek (a Diablo III hősei) születését, és Sanctuary világának teremtését. Ezért is tartja Lilith az emberiséget a gyermekeinek, viszont gyengéd törődés helyett a célja az lesz, hogy gyermekeit háborúba küldje.

A mi feladatunk a vérengzés megállítása és Lilith legyőzése lesz majd. A Diablo sorozatban ez az első alkalom, hogy nem a címszereplő a főgonosz, de ki tudja még, hogy milyen meglepetéseket tartogat nekünk a játék. Nem tartjuk kizártnak, hogy a vörös ördög egyszer csak színre lép majd a történet egy pontján.

A Diablo IV június 6-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)