Hirdetés

A Diablo IV világa hatalmas lesz, kiderült, mekkora részét láttuk a bétában

|

A teszthétvégék során meglepően sok tartalmat érhettünk el, így felmerült a kérdés, hogy mekkora részét is láthattuk a teljes játék világának.

Hirdetés

Az előző két hétvégén egy daruval sem lehetett kiemelni a Diablo-rajongókat a székeikből. A Diablo IV mindenkit lenyűgözött harcrendszerével, kasztjaival, és a meglepően tartalomdús világával. Rengeteg mellékküldetés, dungeon és publikus esemény várt ránk, melyek teljesítéseiért egy rakat tárgyat markolhattunk fel.

A Diablo IV meglehetősen bőséges nyílt bétája után felmerült a kérdés, hogy mi maradt a teljes verzióra, és természetesen nem kevés kaland vár még ránk.

Hirdetés

A WindowsCentral Jez Cordenje szerint bizony lesz még felfedezésre váró szeglete Sanctuary világának. Az újságíró közzétette a Diablo IV teljes világtérképét, amin bekarikázta a béta által felfedett területet. A tesztidőszak egy zónát tett elérhetővé a várható 5-ből, és hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt itt magatok is láthatjátok:

Egy hatalmas, és nagyon sűrű helyszín vár ránk a teljes játékban. Akit egyébként érdekel, hogy a teljes Diablo világából mennyit is fog lefedni a Diablo IV, az bizony örömmel látja majd a lenti illusztráción, hogy nem keveset. Szerencsére bőséggel marad még terület, amit a Blizzard beépíthet majd egy esetleges kiegészítőben vagy DLC csomagokban.

A Diablo IV megjelenése 2023. június 6-án lesz esedékes, de a Digital Deluxe és az Ultimate kiadások tulajdonosai már június 2-án megkezdhetik kalandjukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)