Hirdetés

A Diablo IV world bossok túl erősek vagy túl gyengék?

|

Vannak, akiknek meggyűlt a bajuk a nyílt világ borzalmaival, emiatt pedig sokan aggónak, hogy Blizzard legyengítheti a szörnyeket.

Hirdetés

A Diablo IV nagyon szépen indult, aztán földbe állt, abban a pillanatban, hogy a játékosok belekóstoltak az end game "tartalmaiba". A játék több sebből is vérzett, de a Season 2 javításai ezek nagy részét betapasztották. A Blizzard ARPG-je már sokkal kellemesebb élményt kínál, de persze ez nem jelenti azt, hogy minden simán menne. Az egyik vitás kérdés például a nyílt világban felbukkanó a bossok ereje.

A world boss téma régóta probléma, de most hogy minden más nagyjából rendeződött, sokan erre koncentrálnak. A hatalmas szörnyetegek alapvetően meglehetősen erősek, de egy nagy csapat relatíve könnyedén megbirkózhat velük. Ettől függetlenül sokan érzik túl nagy kihívásnak a world bossok leküzdését, és félő, hogy a Blizzard megpiszkálja őket.

Hirdetés

Megjelentek persze az ellendrukkerek, akik Redditen könyörögnek a fejlesztőknek, hogy ne gyengítsék a world bossokat, sőt, inkább erősítsék fel őket még jobban.

Blizzard please don't nerf the world bosses
byu/IIIBossnectarIII indiablo4

Játékdizájner legyen a talpán, aki kiigazodik a rajongók elvárásai között. Szerintetek kinek van igaza?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)