Hirdetés

A DICE már most halottnak tekinti a Battlefield 2042 egyik játékmódját?

|

Ezzel tulajdonképpen a játék egyharmadát ki is vonták a forgalomból.

Hirdetés

A magam részéről nagyon izgatott voltam, mikor kiderült, hogy a DICE a Battlefield 2042-be nem tervez egyjátékos kampányt. Sokaknál ez nagy hiányosság volt, én azonban úgy gondoltam, hogy ez nagyon jót tehet a többjátékos módnak, az elmúlt részek sztorijai úgysem voltak maradandóak.

Aztán persze kiderült, hogy a játéknak sokkal nagyobb gondjai vannak annál, mint hogy nincs benne egyjátékos mód. Ide kattintva elolvashatod a tesztünket, amiből kiderül, hogy miért játszanak a Battlefield 2042-vel kevesebben, mint az elődjével.

Hirdetés

A borzasztó induláskor és a finoman szólva is középszerű értékelések megjelenésekor azonban még hihettünk abban, hogy ez ébresztőként szolgál majd az EA-nek és a DICE-nak; rájönnek, hogy változás kell és csinálnak a Battlefield 2042-ből egy, a sorozathoz méltó epizódot. Most azonban kezd úgy tűnni, hogy erre egyre kevesebb esély van.

Az a Steam statisztikáiból jól látszik, hogy a BF 2042 játékostábora katasztrofálisan beesett mostanra, van azonban egy játékmód, ami szinte az első héten teljesen kihalt. A Hazard Zone-t az Escape From Tarkov és a Hunt: Showdown szerelemgyerekeként lebegtették be, aztán sajnos kiderült, hogy a kanyarban sincs egyik említett játékhoz képest sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ennek fényében talán nem is olyan meglepő Tom Henderson Twitter-bejegyzése, amiben arról ír, a Hazard Zone-ról a megjelenést követő hetedik napon már nem is készült a DICE-on belül jelentés, annyira kevesen játszanak vele.

Hozzátette a végén, hogy nem meglepő módon a Hazard Zone egy bukás és ő nem is számít arra, hogy a jövőben bármilyen támogatás érkezne a módhoz a fejlesztőktől. Elég gond most nekik, hogy a rendes multival és a Portállal is alig játszanak az emberek. Nektek mi a véleményetek a Battlefield 2042-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)