Hirdetés

A Die Hard és a Grincs inspirálta a GTA Online karácsonyi frissítését

|

Minden idők legjobb karácsonyi filmjéből merített ihletet a Rockstar csapata a GTA Online idei szezonális eseményéhez.

Hirdetés

Ahogy minden évben, úgy idén is természetesen sorban indulnak el a különféle online játékok karácsonyi tematikájú eseményei, ebből pedig persze, hogy a Grand Theft Auto Online sem szeretne kimaradni.

A Rockstar csapata két karácsonyi eventtel is készült, melyek közül az egyik stílusosan egy klasszikus karácsonyi film, a Drágán add az életed, vagyis a Die Hard inspirált: ezt úgy tudjuk aktiválni, ha hóesés közben a Weazel News Tower közelében lézengünk, aminek következtében ellenfelek fognak megjelenni a tetőn. Közülük az egyik ráadásul az Alan Rickman által zseniálisan megformált Hans Gruber hasonmása lesz.

Hirdetés

A másik karácsonyi meglepetés inkább a mesék világába kalauzol el minket, ugyanis az ünnepi időszakban szinte bármikor lecsaphat ránk a Gooch (aki egyértelműen a Grincs helyi megfelelője) és lenyúlhatja a játékbeli pénzünket, viszont ha sikeresen levadásszuk a kapzsi manót, akkor a pénzünk visszaszerzésén felül értékes karácsonyi loot lehet a jutalmunk.

A GTA Online karácsonyi eseményei december 22. és 29. között lesznek aktívak, ráadásul ezen időszak alatt dupla pénzt és RP-t is kapunk, szóval egyébként is érdemes lesz belépni azoknak, akik szeretnék egy kicsit duzzasztani a virtuális pénztárcájukat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)