Hirdetés

A Discord ingyenes szolgáltatással rontja a Reddit helyzetét

|

Ahogy a Reddit közösségei sorra lázadnak fel, úgy a Discord igyekszik még szimpatikusabbá válni a felhasználók szemében.

Hirdetés

Jelenleg lángokban áll a Reddit, aminek elnöke egyáltalán nem segíti a helyzetet. Egyre több subreddit hirdet hosszútávú bezárást, egyre többen költöznek alternatív platformokra, Steve Huffman pedig mindeközben azzal van elfoglalva, hogy a moderátorokat hibáztassa, és a magas lóról ossza le a "hadd tiltakozzanak, majd hazamennek" című örökbecsűt.

A helyzet nem áll jól, de jön a Discord, hogy felmarkolja az otthon nélkül maradt felhasználókat.

Hirdetés

A Discrod az elmúlt években egyre több funkciót zárt az előfizetéses szolgáltatása mögé, köztük az Activities egy részét is, ami egyébként minijátékok és közösségi lehetőségek gyűjtőhelye. Ezek egy része fizetős volt, egy része ingyenes, és egy része időszakosan ingyenes. A Discord most a nagy Reddit-hiszti hevében úgy döntött, hogy véglegesen ingyenessé tesz több Activitiest is. A Sketch Heads, a Blazing 8s és a Bobble League végleg nyitva maradnak a kevésbé tehetős felhasználók előtt is.

A fenti hármas mellett a YouTube "nézzétek együtt" integrációja és a Putt Party golf játék eddig is ingyenes volt, így aztán tényleg egy rakat lehetőségünk van, ha a haverokkal akarunk lógni az online térben. Majd eljátszogat addig mindenki, amíg Huffman rájön, hogy baj van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)