Hirdetés

A Doom 4 újgenerációs konzolokra is érkezik, a Rage 2 hibernálva

|

A Bethesda egyik munkatársának köszönhetően végre hallunk valamicskét a Doom 4-ről is.

Hirdetés

Beigazolódott korábbi sejtésünk, miszerint a Doom 4 megjelenése újgenerációs konzolokra is várható, a kérdés már csak az, mikor.

Erre egyelőre nem tudni a választ, de az biztos, hogy a Bethesda és az id Software már gőzerővel dolgozik a játékon. A kiadó marketinges feje, Pete Hines elárulta, hogy a Doom 4 korai verziója nem tükrözte azt a minőséget, amit elvártak volna tőle a rajongók, ezért az id újult erővel vetette magát a munkába.

Pete az időtényezőt szimbolizáló parasztot egy laza mozdulattal söpörte le a hivatalos közlemény sakktáblájáról: "Amikor készen állunk, hogy beszéljünk az id Doom 4-jéről, tudatni fogjuk veletek." Köszönjük, így már minden világos. Augusztusban egyébként újra QuakeCon, reméljük ott már konkrétabbak lesznek.
Rage rajongók viszont kevésbé (leginkább semennyire sem) örülhetnek, mivel a Rage 2-t jegelték, a betervezett DLC-ket pedig lerövidítették, ennek köszönhetően minden munkatárs a Doom 4-en tud dolgozni. "Quid pro quo" - ahogy tartja a mondás, és valóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)