Hirdetés

A Double Fine is érdeklődik a THQ készülő címei iránt

|

Újabb szereplő bukkant fel a THQ csődeljárásának ügyében.

Hirdetés

A THQ története 1989-ben kezdődött, akkor még Trinity Acquisition Corporation néven (a THQ Inc. -Toy Headquarters elnevezést csak később kapta), viszont úgy tűnik nemsokára be is fejeződik, és nem éppen Happy End-del.

2013. január 22-én ugyanis árverésre bocsátják a THQ által birtokolt jogokat, miután tavaly decemberben csődöt jelentett a cég. Több fejlesztés alatt álló projektjük is volt még, aggódni azonban nem kell: a Ubisoft-on kívül az EA és a Warner Brothers is érdeklődik a jogok iránt.

 

Most pedig egy újabb szereplő is felbukkant: a Tim Schafer által alapított Double Fine Productions is kikért néhány iratot az eseménnyel kapcsolatban. A legutóbbi bírói döntés alapján a jogokat egyesével is meg lehet majd venni, így jogosan (értitek..) merülhet fel bennünk a kérdés, vajon Schafer-ék mire pályázhatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)