Hirdetés

Mi lesz a Double Helix titokzatos sci-fi lövöldéje?

|

A The Last of Us művészének kiszivárogtatott képei mellett most újabb infókat kaptunk a Double Helix igen ígéretes sci-fi lövöldéjével kapcsolatban.

Hirdetés

A Double Helix legutóbbi próbálkozása az Xbox One sokat vitatott Killer Instinctje volt, de a hírek szerint tartogat még valamit a stúdió a következő generációs konzolokra.

Ha emlékeztek még pár hete megírtam, hogy a The Last of Us gyönyörű koncepcióiért felelős James Paick egy titokzatos sci-fi lövölde grafikáit töltötte fel a netre. Hivatalos megerősítés azóta sem történt, viszont az egyik szemfüles NeoGaf felhasználó az egyik Double Helixes fejlesztő LinkedIn profilján kiszúrt egy-két érdekes dolgot. 

 

A profil szerint Allen Will a Strider reboot mellett egy next-gen sci-fi shooteren dolgozik a cégnél és főbb feladatai között szerepel a speciális effektek és játékmechanizmusok kidolgozása. Ahogy azt egy ilyen lövöldétől elvárhatjuk lesznek robbanások, füst, plazma, energianyalábok és szanaszét robbanó testek és ha hihetünk az olvasottaknak akkor a projekt már 2011 óta fejlesztés alatt áll, úgyhogy a bejelentés sem lehet olyan nagyon messze.

Sajnos egyelőre csak annyit tudunk, hogy nagyon jól fog kinézni a játék, és ezt is csak Paick rajzaiból sejtjük, de úgy gondoljuk, hogy érdemes lesz közelről nyomon követni a játékot. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)