Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot második DLC-je elhozza a kék Super Saiyan formát

|

Valószínűleg senkit sem fog meglepni Beerus látogatása után, hogy Goku és Vegeta megkapják az SSB alakjaikat.

Hirdetés

A Dragon Ball Z: Kakarot már bemerészkedett a Super területére a New Power Awakens DLC sorozat első darabjával. Közelít a folytatás, ami a V-Jump magazinban leírtak szerint új képességeket ad majd Gokunak és Vegetának. Részleteket még nem tudunk, de ha a Siliconera fordítása pontos, akkor lesz miért várnunk a következő tartalmi csomagot.

Hirdetés

A leírás szerint az SSB alak nem csak kékre festi a srácok haját. Vegeta ebben a formában használhatja az Ultimate Galick Gun támadást, ami a szokásos csapásának erősebb verziója, és az illusztrációk szerint az Ultimate Banish is valami hasonlót takar. A God Speed Fisttel Vegeta összegyűjtheti az ellenfeleket és megsorozhatja őket az SSB-től felerősített ökleivel.

Goku egy Ultimate Big Kamehameha támadást kap, ami pontosan az, amit a neve elárul: egy nagyra nőtt verziója az ikonikus csapásnak. Az ő további új képességeiről sajnos nem kaptunk leírást.

A képek alapján a DLC Frieza visszatérését fogja feldolgozni, ami egy fontos pontja volt a Dragon Ball Supernek, és először mutatta meg, hogy a srácok mit tudnak kék alakban. A DLC még nem kapott megjelenési dátumot, de maga a Dragon Ball Z: Kakarot már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)