Hirdetés

A Dungeons & Dragons és a Microsoft Surface

|

Mi mindenre lehet vajon használni egy asztalt, ami valójában érintéssel vezérelhető képernyő?

Hirdetés

A Microsoft Surface névre keresztelt kütyüje nem pici, és nem hordozható, ellenben egy vastag pénztárcájú gamer bátran felvághatna vele cimborái előtt, s nem utolsósorban, lakásának is dísze lenne.



Korábban már megmutattuk, hogy lesznek bizony olyan játékok, amelyek támogatják ezt az eszközt is. Például az Eugen Systems (Act of War: Direct Action, Act of War: High Treason) által fejlesztett, s az Ubisoft kiadásában jövőre megjelenő második világháborús R.U.S.E. lesz ilyen.

Surfacescapes Demo Walkthrough from Visual Story TAs on Vimeo.



Ezúttal egy másik, még kezdeti stádiumban lévő alkotást vehetünk szemügyre, amely a Carnegie Mellon Egyetem Szórakoztató Technológia Közpotnjában készül. Hat hallgató munkájának gyümölcséből nyújt kostólót ez a korai demó, melyhez a Dungeons & Dragons szabályrendszert hívták segítségül. Való igaz, hogy nem túl látványos, de bebizonyítja, hogy új életet lehetne lehelni a klasszikus táblás játékokba a Surface segítségével. Sakk, Dáma, Ember ne mérgelődj!, Monopoly és még hosszan sorolhatnám, stratégia, szerepjáték, puzzle, vagyis minden olyan alkotás, ami gondolkodást igényel reflexek helyett.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)