Hirdetés

A Dustbornban szavaink lesznek a fegyvereink

|

A Red Thread Games játéka nem is lehetne aktuálisabb: a félrevezető információk erejére mutat rá.

Hirdetés

A Dreamfall Chapters és a Draugen is maradandó élményt kínált a játékosoknak és nem számítunk kevesebbre a Red Thread Games következő projektjétől sem, amely egy alternatív közeljövőbeli Amerikában játszódik, és hasonlóan a csapat korábbi címeihez, szintén a narratívára fókuszál.

Hirdetés

A történet során Paxot, egy terhes nőt fogunk irányítani, aki átutazik az Egyesült Államokon, hogy jobb életet találjon magának és születendő gyermekének. Harminc évvel azután járunk, hogy bekövetkezett az infémia, egy olyan esemény, amelyet információ-járványnak neveznek: dezinformációs erőket szabadított el és szavakkal befolyásolta az embereket. Ebből fakad a Dustborn különleges játékmechanikája is: a szavaink ugyanis a fegyvereink, amiket jó és rossz célra is használhatunk. Erre láthatunk is trailert a Future Games Show-n bemutatott trailerben: 

A Dustborn valamikor 2021-ben jön a következő generációs konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)