Hirdetés

A Dying Light 2 még meg sem jelent, de már rengeteg DLC-t ígérnek hozzá

|

A Techland az ígéri, még évekig fogják támogatni tartalmi kiegészítésekkel a Dying Light 2 Stay Humant.

Hirdetés

Hosszú évek munkájának munka gyümölcsét készülnek learatni a Techland csapatánál, nem éppen zökkenőmentes fejlesztés után ugyanis nemsokára végre megjelenik a Dying Light 2. A lengyel stúdió-kiadó azonban nem arra készül, hogy a rajt után nem sokkal másik projektbe vágja a fejszéjét, ennek kapcsán pedig egy hangzatos ígéretet is tettek.

Hirdetés

Ahogy a játék hosszával kapcsolatban tették a zombis akció-szerepjáték alkotói, a franchise Twitter-fiókján osztották meg azt a nem kis vállalást is, hogy a megjelenés után még legalább öt évig bővíteni fogják a Dying Light 2-t új tartalmakkal, amibe a játékvilág kibővítése mellett új események, helyszínek, sztorik és tárgyak is beletartoznak majd. Ugyan nem részletezték, hogy ezek közül melyik lesz ingyenes és melyik fizetős, feltételezhetjük, hogy mindkét üzleti modellben gondolkodnak a Techlandnél.

Abból a szempontból nem meglepő a csapat ígérete, hogy az első Dying Light esetében is hasonlóan sokáig adtak ki bővítéseket, amik közül a legnagyobb a 2015-ös megjelenést nagyjából egy évvel követő The Following kiegészítő volt. Ezt követően kisebb fizetős csomagokkal és ingyenes frissítésekkel tartotta életben a zombis játék iránti érdeklődést a fejlesztőcsapat, még tavaly ősszel is adtak új kihívásokat az igazán kitartó túlélőknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A befektetett energia persze a jóval a megjelenés után is csordogáló eladások miatt valószínűleg teljes mértékben megérte a Techlandnek, így nem csoda, hogy a sikert hozó formulát a Dying Light 2 Stay Human esetén is megtartanák.

Nektek van olyan (nem live service) játékotok, amit több évvel a megjelenése után is elővettetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)