Hirdetés

A Fable 3 nem egy RPG

|

A Fable sorozat harmadik részére innentől nem szerepjátékként, sokkal inkább egy akció-kaland játékként kell gondolnunk.

Hirdetés

Peter Molyneux, a Lionhead fejese tegnap este X10-en azt nyilatkozta, hogy a Fable 3 szakít a hagyományokkal, és ahelyett, hogy a szerepjáték vonalat vinné tovább, inkább akció-kaland játékként fog megjelenni, ami nem feltétlenül rossz.

"Sok a dráma, sok a történet, sok az érzelem a játékban - de van szintlépés is. Kedvelem ezt a színlépésesdit. Nem olyan ember vagyok, aki azt szereti, ha egy előre megcsinált karakterrel kell játszani, és azt mondják nekem: "Márpedig te akkor is ezzel mész, nincs választás!"" - mondta Molyneux. Aki szerepjátékra számít, ne szomorodjon el tehát, a sorozat rajongóinak mindenképp megér egy próbát a Fable 3, annak ellenére, hogy picit más lesz, mint az elődök (például HUD sem lesz). Aki pedig nem rajongója a szériának, az azért tegyen egy próbát, mert attól hogy néhány hagyománnyal szakítanak, elég barátságosnak tűnik a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)