Hirdetés

A Fallout 4 új modja rengeteg küldetést és új befejezést hozott magával

|

Ráadásul a The Fens Sheriff's Department dialógusait le is szinkronizálták.

Hirdetés

Tisztában vagyunk vele, hogy milyen lelkes és elkötelezett a már több mint 25 éves Fallout-széria közössége, de egy-egy új mod elkészülésekor mindig meglepődünk, hogy mennyire az. Ezek közül is kiemelkedik a Fallout 4, amelyet még a Bethesda sem felejtett el az új projektjei és a Fallout 76 mellett, hiszen idén számíthatunk a 2015-ös akció-szerepjáték ingyenes next-gen frissítésére. (És ne feledjük el azt sem, hogy jön az Amazon Prime Videóra a Fallout sorozatváltozata). 

A modderek azonban addig sem hagyják unatkozni a rajongókat: a drabálisnak ígérkező Fallout London mellett készült egy kisebb, de ugyanolyan izgalmasnak tűnő csomag is, amely egy rövid ideig ismét ellátja tennivalókkal a virtuális poszt-apokaliptikus világ kalandorait. 

Hirdetés

Egy modder, MunkySpunk még 2019-ben készült el a The Bleachers nevű Fallout 4 modjával, amely Diamond Cityt egészítette ki egy új negyeddel. Munkája pozitív fogadtatásban részesült, még a hónap modja elismerést is kiérdemelte a Nexus Modson, a készítő pedig azóta a bővített változaton dolgozott, amely most meg is érkezett a The Fens Sheriff's Department képében.

A csomag egy jelentősen kibővített új területet hozott magával két lakónegyeddel, egy kereskedelmi negyeddel, két étteremmel és a címben lévő hellyel. 15 egyedi NPC népesíti be a helyszínt, akik angol szinkront is kaptak, összesen 17500 sornyi párbeszéd készült. A modhoz tartozik történet is, amelynek keretében a félkatonai FSD benyomul a Fensbe, ahová a Diamond City Security nem meri betenni a lábát. Vannak mellékmissziók, olyanok is, ahol sugárzásveszély van, valamint egy olyan küldetéssorozatot is teljesíthetünk, ami egy toborozható társat érint - ő egymaga kitesz 4700 sornyi dialógust a korábban említett mennyiségből (a főhős azonban nem beszél, mindvégig hallgat).

Azt is választhatjuk, hogy az FSD mellé állunk a Fallout 4 többi frakciójával szemben, ebben az esetben - ha még nem fejeztük be a fő történetet azzal a mentéssel, akkor - egy új befejezést is feloldhatunk. Az újdonságok sorát erősíti még egy további saját ház, négy új fegyver, új műhelytárgyak és egy új festés is a power armorhoz, animált rendőrségi fényekkel kiegészítve. 

Ha már telepítetted a The Bleacherst, akkor érdemes eltávolítani a The Fens Sheriff's Department előtt, mivel ez a korábbi mod összes tartalmát magába foglalja kiegészített és továbbfejlesztett formában. A csomagot a Nexus Modson keresztül tudod letölteni, a küldetéssorozat elindításához pedig Diamond Citybe kell menned, megkeresni a Left Field Dinert a stadion hátsó részénél, és besétálni: egy NPC fog feléd közeledni, hogy elindítsa a dolgokat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)