Hirdetés

A Fallout 76 jövőre nagyot bővül, új helyszínt is kap

|

Aki még nem hagyta maga mögött az online mókát az hamarosan új vándorútra indulhat.

Hirdetés

A Bethesda fejlesztői közzétették a 2023-as év utolsó Inside the Vault posztját, ezekben a bejegyzésekben általában a játék jövőjéről mesélnek. Az év utolsó bejelentése meglehetősen vaskosra sikerült: kiderült, hogy a csapat 2024  folyamán jelentősen kibővíti majd a Fallout 76 bejárható világát.

A blogposzt szerint Virginiába megyünk, "Shenandoah erdők fedte szívébe". Ezzel természetesen új küldetések, frakciók és jutalmak is együtt járnak majd.

Hirdetés

Az új helyszínből egyelőre csupán annyit láttunk, amennyit amennyit a lenti tweet mutat. Mindenesetre elismerésre méltó, hogy a Bethesda az elhibázott rajt ellenére is kitartott a  Fallout 76 mellett, gondoskodva róla, hogy a vásárlóknak legyen mivel elfoglalniuk magukat. Ennek szellemében a fejlesztők rengeteg tartalommal készülnek a jövő évre is, így ha a Fallout sorozat vagy bármi más lázba hozott, akkor érdemes lehet benézni majd az online világba is.

Az új tartalmi csomag még nem kapott megjelenési dátumot, de erre egyhamar nem is érdemes számítanunk, mivel a csapat jelenleg a két darabban megjelenő Atlantic City bővítményre fókuszál. Ennek az első felvonása december elején debütált.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)