Hirdetés

A Far Cry 5 ötödik születésnapjára meglepetésekkel készül a Ubisoft

|

A vállalat egy sokak által kért funkciót is elhozott az ünneplés keretében.

Hirdetés

Kétségtelenül voltak jó pillanatai a Far Cry 5-nek, amely a montanai Hope megyébe kalauzolt el minket, hogy a Seed családot kiebrudaljuk onnan, de nem ez volt a sorozat csúcsa, ráadásul mindent megtett a játék annak érdekében, hogy ne élvezzük. A széria 2018-ban megjelent része egy nagy nyílt világot tárt elénk, és az alapjáték teljesítése után három DLC-vel (Hours of Darkness, Lost on Mars, Dead Living Zombies) is elszórakozhattunk, majd jött a spin-off/folytatás, a New Dawn. 

A Far Cry 5 főellensége, Joseph Seed aztán a Far Cry 6 szezonbérletének egyik csomagjában is tiszteletét tette két másik Far Cry-gonosz, Pagan Min és Vaas Montenegro mellett. 

Hirdetés

Március 27-én lesz öt éve annak, hogy kiadták a Far Cry 5-öt, ennek tiszteletére a Ubisoft nemrég bejelentette Twitteren, hogy a következő három hét folyamán meg fogják ünnepeli ezt az évfordulót, és számos meglepetéssel készülnek, beleértve valami olyasmit is, amit már nagyon kértek a felhasználók a next-gen konzolokra. Ez már meg is érkezett, a játékosok mostantól 60 fps-sel élhetik át a Far Cry 5-öt PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S konzolokon.

A Ubisoft szerint ez mindegyik játékmódra, valamint a három DLC-re is vonatkozik. Az Xbox Series X/S-tulajok ráadásul nagyobb felbontásnak is örülhetnek: a Series X esetében 3840x2160 felbontás, a Series S esetében pedig 1920x1080 áll rendelkezésre. A PS5-ös játékosok továbbra is 2880x1620-as felbontás mellett verhetik le a Seed család tagjait.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Aki szeretné letesztelni a 60 fps-t vagy csak kipróbálni a játékot, az a március 23. és 27. közötti ingyenes időszak során megteheti PC-n, valamint Xbox és PlayStation konzolokon, április 4-ig pedig 85 százalékkal olcsóbban lehet beszerezni a Far Cry 5-öt és a Season Pass-t a Ubisoft Store-ban.

Vajon a Ubisoft a többhetes ünneplés során kihasználja majd az alkalmat és leleplezi a Far Cry 7-et és/vagy a multiplayer spin-offot, amikről a közelmúltban érkeztek pletykák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)