Hirdetés

A fegyvereké a főszerep az új RAGE videóban

|

A RAGE megjelenése még odébb van, cserébe kaptunk egy új előzetest.

Hirdetés

A RAGE bejelentés már 2007. augusztus 3-án megtörtént, a játék viszont csak idén fog megjelenni.

A RAGE-ről már olvashattatok nálunk előzetest, de itt a lényeg összefoglalva. A történet szerint egy méretesebb meteor csapódik a Földbe. Erről már tudtak előre, ezért a Fallouthoz hasonlóan föld alatti bunkerekben húzták meg magukat az emberek, de sajnos voltak olyanok, akiknek nem sikerült elbújniuk. A becsapódás után ezek az emberek mutáns lényekké váltak, akik vadásznak a "normálisakra". Azok, akik túlélték a becsapódást, és nem lett semmi bajuk, bandákba verődnek és összetákolt városokban keresnek maguknak menedéket (lásd: Mad Max, Éli könyve).

A játék FPS lesz, de megbolondítják egy kis autóvezetéssel is, ha lehet hinni az ígéreteknek.

Íme az új előzetes:

A RAGE megjelenés szeptember 13-án esedékes PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az Egyesült Államokban, szeptember 16-tól pedig az Egyesült Királyságban is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)