Hirdetés

A fiatal Raiden is zúz a Mortal Kombat 1 legújabb gameplay trailerében

|

A NetherRealm Studios újdonságában visszatér Sindel, Shao Khan, Shujinko és Motaro is.

Hirdetés

Nehéz eldönteni, hogy a zsúfolt őszi kínálatból mire áldozzuk a pénzünket, de a Mortal Kombat-rajongók számára ez nem lehet kérdés, hiszen szeptember 19-én befut a Mortal Kombat 1, amellyel a NetherRealm Studios újrakezdi az egész széria időszámítását. Ennek köszönhetően ismert karakterek megváltozott kinézettel és kapcsolatokkal térnek vissza, szóval még a veterán fanokra is várni fog újdonság, a játékmenetet megszínesítő Kameo-rendszerről nem is beszélve. 

A stúdió az utóbbi hetekben számos alkalommal mutatta meg, hogy milyen új világ vár a játékostáborra, a legújabb videó pedig a Mortal Kombat 1 újabb részleteire világított rá. 

Hirdetés

Az alábbi, magyar felirattal ellátott gameplay előzetesben már jól ismert karakterek új változatai bukkannak fel, akik rögtön be is mutatják a harctudásukat és hogy milyen brutális mozdulatokra képesek. Sindelnek, Shao Khannak (aki itt Shao tábornok) és Raidennek is fontos szerepe lesz a Mortal Kombat 1 történetében, rajtuk kívül pedig olyan karakterek térnek vissza, mint Shujinko és Motaro. Van itt minden, brutális kivégzés és a Kameo-rendszer villogtatása is. Ne hagyjátok ki: 

A Mortal Kombat 1 tehát szeptember 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre, az első Kombat Packnak köszönhetően pedig játszhatóvá válik majd Peacemaker, Omni-Man (Invincible) és Homelander (The Boys) is. Ti be fogjátok szerezni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)