Hirdetés

A FIFA 22 új gameplay trailere megmutatja, mitől változik nagyot a fociélmény

|

A Hypermotion pont olyan semmit nem jelentő kifejezés, mint bármilyen más eddigi engine-hablaty, de azért a FIFA 22 gameplay mutat pár érdekes újítást.

Hirdetés

Megjött a FIFA 22 legújabb játékmenet bemutatója, ami leginkább azért érdekes, mert nem csak azt mutogatja, milyen daliásan futnak a digitális labdakergetők.

Ez a trailer most az újgenerációs verziókban látható Hypermotion megoldásra koncentrál, ami gyakorlatilag egy újfajta motion capture technológiát és az azt kiegészítő MI támogatását jelenti. A kettő együtt ténylegesen új fociélményt hoz, legalábbis az újgenerációs gépeken.

Hirdetés

A dolog azzal kezdődött, hogy a fejlesztők teljes, 11-11 elleni meccseket vettek fel. Mivel teljes mérkőzésekről van szó, így a cselezések, a testek ütközései, a játékosok reakciói mind élethűbbé válnak.

Ennek a megközelítésnek köszönhetően a FIFA 22 4000 új animációval gazdagodott, ezek pedig együtt dolgoznak egy MI-vel, ami 8000 képkockányi meccsadatot elemzett. Az eredményt a lenti videóban láthatjátok:

Viszonylag ritka, hogy ténylegesen lenyűgöz bennünket egy sportjáték új része, de FIFA 22 mögötti technológia tényleg izgalmas. Már csak azt reméljük, hogy játék közben is érezhető lesz ez, és a gameplay élménye is javul (EndreMan kolléga tudna még mesélni bőven arról, hol szorulna a gépi gondolkodás fejlesztésre, de ne kérdezzétek meg, soha nem érne véget az a nap).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Címkék: #fifa 22 #foci #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)