Hirdetés

A FIFA Online mától elérhető mindenkinek.

|

Mától bárki számára letölthető a FIFA Online

Hirdetés

Az ingyenesen játszható FIFA Online az első PC-re készült, letölthető FIFA játék.

Nincs semmi más dolgotok, mint regisztrálni és máris lehet küzdeni a 2010 FIFA World Cupon, azaz a világbajnokság autentikus virtuális változatában  - akár egyedül vagy online lévő barátokkal.

Kaz Makita, az EASports FIFA franchise Producere a következőket nyilatkozta:"Focirajongók rengeteget segítettek a fejlesztés és a teszt, hogy megszülethessen a játék - most készen állunk, hogy mindenkivel megosszuk a játékélményt. A FIFA világbajnokság rengeteg alkalmi focirajongót vonz, mi pedig meghívjuk őket, hogy kipróbáljanak egy ingyenes fociprogramot, amit akár munkában, akár otthon is játszhatnak és elnyerhetik benne a világbajnoki trófeát."

Az EASports partneri megállapodást kötött a FIFA.commal, így a Club tagok exkluzív tartalmakat kapnak. Akik regisztrálnak a FIFA.com-on egy exklúzív és végtelen meccs-engedélyt kapnak a 2010 FIFA World Cup South Africa módhoz. Regisztrálni itt lehet.

Február 3-a óta több, mint 20ezer európai focirajongó vett részt a zárt bétában - ez a szám sok százezerre is nőhet majd a játék megjelenése után. További tartalmat a rajongók visszajelzései alapján fejlesztenek majd a játékhoz.

A FIFA Onlineban 28 licencelt liga, 500 klub és több, mint 15000 játékos található a League Mode-ban, amely segítségével a rajongók maguk menedzselhetik és versenyeztethetik kedvenc klubjukat. Online lehet játszani, akár co-op módban is. A FIFA Online segítségével fantasy csapatokat is fel lehet építeni igazolásokkal, képességek fejlesztésével és egyedi kinézettel, amelyekhez játékbeli pénzzel vagy mikrotranzakciós lehetőségekkel lehet hozzájutni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)