Hirdetés

A floridai Joker most épp a GTA hackerével akar összeállni

|

Lawrence Sullivan továbbra sem áll le, most egy hajmeresztő tervvel állt elő.

Hirdetés

December elején mi is beszámoltunk arról, hogy milliókat követel a floridai Joker, amiért úgy érzi, beletették a GTA VI előzetesébe. Arról a Lawrence Sullivanről van szó, aki még 2022-ben került be a hírekbe, és mivel külleme cseppet sem mondható hétköznapinak, azonnal mém vált belőle. Sullivan első körben 1-2 millió dollárt követelt a Grand Theft Auto VI mögött álló Rockstartól, mondván, a stúdió az engedélye nélkül utánozta le a külsejét, majd később egy újabb fenyegető videóban még több pénzt akart kicsikarni a fejlesztőktől.

Mondanunk sem kell, hogy ezeket a próbálkozásokat a Rockstar szóra sem méltatja, Sullivan azonban egyszerűen képtelen megállni, immár kereken 10 millió dollárt követel, de "utolsó figyelmeztetését" még ezen felül is sikerült egyerős kijelentéssel megtoldania.

Hirdetés

Azt mondta ugyanis, hogy ha a stúdió nem reagál, ki fogja szabadítani "azt a srácot" a pszichiátriáról, és együtt majd "újra" jól meghackelik a Rockstar rendszereit. Elég egyértelmű, hogy Sullivan arra a 17 éves oxfordi tinédzserre gondolt, aki a Lapsus$ hackercsoport tagjaként korábban több nagy céghez is betört, és a Rockstartól is több mint 100 GB-nyi adatot lovasított meg. A fiú, vagyis Arion Kurtaj nemrég élethosszig tartó büntetést kapott, egészen pontosan egy szigorúan őrzött kórházba került, amit csak akkor hagyhat el, ha az orvosok úgy ítélik, hogy már nem jelent veszélyt a társadalomra. 

Lawrence Sullivan, a floridai Joker most innen akarja őt kiszabadítani. Kíváncsian várjuk, legközelebb mit talál ki, mert teljesen bizonyos, hogy ennek a sztorinak nem itt és nem most lesz vége.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)