Hirdetés

A Fortnite egyik új karaktere az internet népe szerint „izgalmas” anyagból van

|

A Nike crossover eseményből származó csaj nem azt a képet ültette el az emberek fejében, amire a cipőmárka számított.

Hirdetés

A Fortnite-é egy gyönyörű szép, nagy világ, ahol helyet kapott már Pókember, Batman, Obi-Wan Kenobi, Son Goku, és Naruto is. Miért is ne akarna a Nike is beszállni a buliba?

A legendás cipőmárka kedden jelentette be, hogy hoz egy Nike témájú világot a játékba, és a helyszínnel együtt érkezik majd pár kozmetikai tárgy is. Ezek között két karakterskin is van: az egyik egy sportcipőkből, teniszlabdákból és egyebekből összerakott srác, a másik pedig egy spermaember egy Nike logóval.

Hirdetés

A fehér gumiból, műanyagból, cipőtalpból vagy akármiből készült csaj azonnal a Twitter kedvence lett. A gond csak az, hogy az új skint nem egészen úgy értelmezték a rajongók, mint ahogy azt Nike hitte vagy szerette volna. Az internet hivatalosan is spermaembernek vagy ondólánynak nevezte el.

Ha nem hiszitek el, akkor keressetek rá arra, hogy "cum fortnite". Vagy tudjátok mit? Inkább ne, majd én bevállalom:

Egy picit reméljük, hogy a Nike marketinges csapata majd reagál valamit erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)