Hirdetés

A FromSoftware elnöke is szívesen gondol vissza a Bloodborne-ra, és örül a lelkesedésnek

|

Miközben a fél világ egy multiplatform remasterért könyörög, Miyazaki elmondta: hálás.

Hirdetés

A napokban a FromSoftware leleplezte az Elden Ring: Shadows of the Erdtree kiegészítőjének előzetesét, így a csapat kedvelőinek újra van okuk az izgalomra. A kiegészítő lenyűgöző látványt és izgalmas harcokat kínál, és a későbbi interjúkból azt is megtudtuk, hogy egy hatalmas, új zóna vár majd minket, ahol hosszú órákon át kóborolhatunk.

Ez alapvetően szuper, de ha már a készítők ennek kapcsán nyitottan kommunikálnak, felmerült a kérdés: mi a helyzet a Bloodborne-nal?

A jelenleg PS4-en rekedt klasszikus csodálatos játékélményt kínált, amit sajnos csak limitált közönség élvezhetett. Hosszú évek óta könyörögnek a rajongók egy remasterért, de egyelőre semmi hír nincs ilyesmiről. Az Eurogamernek adott interjújában a cég elnöke, Hidetaka Miyazaki azért elmondta, hogy örül a rajongók lelkesedésének.

"Nagyon boldog vagyok, amikor visszagondolok egyes emlékekre, amikor a csapat és én a Bloodborne-on dolgoztunk. Persze örülünk, amikor látjuk a közösség szenvedélyes kitartását a cím mellett, és nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, amikor visszagondolhatunk azokra az időkre."

Hirdetés

Azt mondjuk nem tette hozzá, hogy lesz-e remaster. Az Eurogamer munkatársai megpróbálták faggatni, aminek eredményeképp kialakult egy beszélgetés a remake-ek és remasterek előnyeiről.

"Az új, erősebb hardverek miatt határozottan van értelme a remake-eknek. [...] Persze nem csak ez a fontos. Szerintem a felhasználó szemszögéből jó hír, hogy több és több játékost érhet el egy-egy játék."

Miyazaki továbbra sem hajlandó megerősíteni vagy tagadni egy Bloodborne remaster létezését. Reménkyedünk tovább, hátha egy napon megérti a Sony is, hogy lenne ebben pénz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)