Hirdetés

A galaxis legkövérebb bűnözőjének is dolgozhatunk a Ubisoft Star Wars-játékában

|

Napról napra izgalmasabbnak tűnik a 2024-ben érkező Star Wars Outlaws.

Hirdetés

Rég volt már, hogy ennyire lelkesen, sivatagban eltévedt vándor módjára ittunk minden egyes szót, faltunk minden egyes információmorzsát egy Ubisoft-játékkal kapcsolatban. Az utóbbi években annyira beletemetkezett a saját franchise-aiba a francia kiadó, hogy nagyon hiányzott már egy friss fuvallat, ami ironikus módon egy másik, a Ubisoft születése előtt létrejött franchise képében érkezett el.

A Massive Entertainment műhelyéből érkező Star Wars Outlaws nyitott világú akciókaland lesz, amiben a törvényen kívüli Kay Vess szerepében különböző planétákat fedezhetünk fel gyalogszerrel vagy gyors járművekre pattanva, összerúghatjuk a port a Birodalom képviselőivel és más frakciókkal. Mivel nem tudunk minden konfliktust azzal megoldani, hogy kidumáljuk magunkat a csávából, természetesen elég gyakran kell majd a sugárvetőhöz nyúlnunk, de még űrharcra is számíthatunk.

Hirdetés

Azt, hogy a történetet A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közé helyezzék el, a Lucasfilm javasolta a fejlesztőknek, mivel épp ebben az időszakban került sor a leghevesebb összecsapásokra a Birodalom csapatai és a Lázadó Szövetség erői között, a polgárháborús káoszban pedig sokkal könnyebben tudnak érvényesülni a Humberly González (Ginny és Georgia, Senki, Far Cry 6) alakította Kay Vesshez hasonló opportunisták - derül ki a kulisszák mögé betekintést nyújtó videóból.

Miután ennyire hangsúlyosan jelenik meg a játékban az alvilág, a csapat élt a lehetőséggel, és eddig sosem látott bűnszervezeteket hozott létre, de azokat sem hagyja ki, amelyeket ellenkező esetben minden Star Wars-rajongó hiányolna. Így aztán a nagy Jabbával is üzletelhetünk, akit - elvégre egy törvényen kívülit alakítunk - akár át is verhetünk.

A helyszínek zöme (mint például a Tatuin) ismerős lesz, de a Massive Entertainment megálmodott egy új bolygót is a szélfútta, afrikai szavannák ihlette Toshara képében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)