Hirdetés

A Game Pass kevesebb, de izgalmas címekkel bővül november második felében

|

A hónap végén újabb játékok távoznak a Microsoft szolgáltatásából, köztük van több Battlefield is.

Hirdetés

A Game Pass minden hónapban gondoskodik arról, hogy az előfizetők találjanak maguknak újdonságot: november első felében ezt egy változatos felhozatal, többek között a Football Manager 2024, a Dungeons 4, a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Wild Hearts garantálta, amiket a cég hozzáférhetőséget szorgalmazó elképzeléseinek köszönhetően PC-n, konzolon és felhőn keresztül is hozzáférhetővé váltak a szolgáltatás keretében. 

A Microsoft most felfedte, hogy mikkel készülnek a hónap maradék részére, és bár kevesebb a listán lévő cím, mint korábban, a minőségre így sem lehet panasz. 

Hirdetés

De mielőtt rátérünk a lényegre, felhívnánk a figyelmet pár tartalmi frissítésre, amit az Xbox Game Pass Ultimate csomagot választó előfizetőknek ingyenesen járnak: a Grounded a Make it and Break It update-tel vált még testreszabhatóbbá, a Microsoft Flight Simulator a World Update XV: Nordics & Greenland frissítéssel turbózta fel a virtuális Európa északi régióját, a Valorant: Time to Duel or Die with Agent Iso in Episode_07 // Act III pedig a Riot Games lövöldéjét bővíti tovább. 

A Game Pass-tagok (kivéve a Game Pass Core táborát) mától játszhatják a legújabb nyitott világú mókát a Coral Island képében, amelynek célja, hogy végtelen nyugalommal töltsön el, mivel az Animal Crossing és a Stardew Valley keverének felel meg: a játékmenet során egy varázslatos szigeten fejlődhetünk a saját tempókban, nevelhetünk állatokat és tarthatjuk a kapcsolatot a városlakókkal. Ami pedig a további címeket illeti, a Persona és a Dűne rajongók is örülni fognak. 

Xbox Game Pass novemberi megjelenések

November 14.

  • Coral Island - Xbox Series X/S, felhő

November 17. 

  • Persona 5 Tactica - felhő, konzol, PC

November 28. 

  • Dune: Spice Wars - felhő, konzol
  • Rollerdrome - felhő, PC, Xbox Series X/S

Mint mindig, úgy most is el kell búcsúznunk néhány címtől. Az alábbi játékok november 30-án kerülnek ki a Game Passból, de ha nagyon szeretnétek valamelyiket megtartani, 20 százalék kedvezménnyel örökre a tiétek lehet. Nektek melyik fog a leginkább hiányozni közülük?

  • Anvil - felhő, konzol, PC
  • Battlefield 1943 - konzol
  • Battlefield: Bad Company - konzol
  • Battlefield: Bad Company 2 - konzol, PC
  • Disc Room - felhő, konzol, PC
  • Eastward - felhő, konzol, PC
  • Grid - konzol
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)