Hirdetés

A Game Passba jön egy pörgős játék, ami eddig csak PlayStationön és PC-n volt elérhető

|

Hamarosan az xboxosok és a szolgáltatás előfizetői is lecsaphatnak rá.

Hirdetés

Bár folyamatosan távoznak játékok a Game Pass felhozatalából, minden hónapban két nagy frissítést is kapunk, amikor izgalmas új címek kerülnek be (a kivételes alkalmakról nem is beszélve). November első felében például a kínálatot erősíti majd többek között a Football Manager 2024, a Dungeons 4, a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Wild Hearts is. 

Vannak persze különleges esetek is, mint például a Game Passban és a PlayStation Plusban egyszerre debütált Sea of Stars, vagy éppen a szerződésbeli megkötések miatt csak késve bekerült Deathloop és Ghostwire: Tokyo címek, és ezen anomáliák sorát erősíti a Roll7 gyors iramú játéka is.

Hirdetés

A Rollerdrome 2022. augusztus 16-án rajtolt el PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokra a Private Division kiadásában, az xboxosok viszont kimaradtak a mókából: egy halálos sportból, amelyben egy Kara Hassan nevű versenyzőt irányítunk, aki görkorcsolyás kunsztokat használva ártalmatlanítja az ellenfeleit, mindezt elképesztő tempóban és hangulattal.

Szerencsére az Xbox-tulajoknak már nem kell sokáig várniuk rá, hogy ők is átélhessék ezt a halálos iramot, ugyanis a hivatalos Rollerdrome Twitter/X-fiók bejelentette, hogy november 28-án megérkezik a játék Xbox Series X/S-re is. Ráadásul rögtön azon a napon bekerül a Game Pass felhozatalába, így PC-n, Xboxon és a felhőn keresztül is pörgethetik majd az előfizetők.

Ti rá fogtok majd repülni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)