Hirdetés

A Gearbox is oda fog figyelni a játékosok elvárásaira

|

Egyre több fejlesztő és kiadó állítja, hogy számukra preferencia a visszajelzések alapján történő játékfejlesztés.

Hirdetés

A Duke Nukem Forever vegyes fogadtatása után a Gearbox is azt ígéri, hogy az Aliens: Colonial Marines esetében nagyon oda fog figyelni arra, hogy a játékosok mit duruzsolnak eme széles nagy világhálón. Ezt annál is inkább jól teszi, mert (nem is annyira) titkoltan azt reméli, hogy ez a játék lesz az, mely visszaállítja a kissé lealgásodott hírnevet.

Brian Martel, a Gearbox kreatív feje úgy fogalmazott, hogy "... szeretnénk mindenkit meghallgatni, hogy mit szeretne, figyeljük a fórumokat, behozunk tesztre játékosokat, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ez egy igazi Aliens: Colonial Marines játék legyen."

Martel hozzátette, hogy ők maguk is nagy Aliens fanok, így saját maguk felé is elvárás, hogy olyan játékot készítsenek, mely megfelel az igényeknek, és nagyon bíznak benne, hogy a türelmetlenül várakozó játékosok sem lesznek csalódottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)