Hirdetés

A Gearbox készíti a Halo 4-et?

|

A Eurogamer faggatta egy kicsit Randy Pitchford urat Halo kérdésben, és elég érdekes dolgok derültek ki.

Hirdetés

Azaz nem derült ki semmi, de Pitchford nem cáfolta meg a híresztelést, miszerint a Gearbox dolgozna egy Halo játékon, ami mi más is lehetne, mint a Halo 4. A Gearbox nevéhez fűződik a Halo PC-s átirata, így a kapcsolat megvan, már csak valami tuti infó hiányzik.

Az interjú során Pitchford mesterien kerülte az egyenes válaszadást. Kijelentette, hogy a Gearbox most is számos projekten dolgozik, hiszen jön hamarosan a Borderlands, aztán jövőre az Aliens Colonial Marines, de nem tagadta, hogy létezik egy titkos játék is. A kérdésre, hogy az egy Halo játék-e, így válaszolt: "Haha! Erről nem mondok semmit!" Mivel a Eurogamer tovább feszegette a témát - mert ugyebár ez nem volt cáfolat - Pitchford inkább felpattant, és befejezte az interjút. No, most aztán lehet gyártani az elméleteket. Azt tudjuk, hogy a Bungie nem szándékozik újabb Halo játékot fejleszteni. A Gearbox jóban van a Microsofttal, és ismeri a Halo univerzumot. Azért ne kezdjük még el számolni a napokat, hiszen még a Halo 3: ODST sem jelent meg, és ha érkezik is Halo 4 egyszer, biztosan csak a jövőre megjelenő Halo: Reach után. Az is valószínű azonban, hogy a Microsoft nem hagyja faképnél a Halo univerzumot, mert hát miért is tenné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)