Hirdetés

A G.I. Joe rajongók imádni fogják a Fallout 76 második szezonját

|

A játékosok hamarosan ismét elkezdhetik összegyűjtögetni a különféle kozmetikai jóságokat és egyéb jutalmakat.

Hirdetés

Idén a Fallout 76-ba is bevezetésre került egy battle passes megoldás, amely különböző témájú szezonok keretén belül kínál a játékosoknak mindenféle feloldható jutalmat. Számos játékban találkozhatunk már ilyen funkcióval, így ezzel nem igazán tudott mellélőni a Bethesda, és a stúdió nemrég meg is mutatta nekünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a hamarosan érkező második szezonban.

Hirdetés

Noha nem beszélhetünk hivatalos crossoverről, elég nyilvánvaló az Armor Ace and the Power Patrol névre keresztelt szezon promóciós anyagai és a Hasbro G.I. Joe játékfigurái közötti hasonlóság. Így aztán ismételten egy stílusosan kialakított játéktáblán oldhatjuk majd fel a különböző zsákmányokat. A tematikus kozmetikai cuccok mellett a C.A.M.P.-hez való tárgyakat, játékbeli fizetőeszközöket és még Perk Card Packeket is szerezhetünk majd az egyes szinteken, amelyekből egyébként ismét száz darab lesz.

A táblán napi és heti küldetések teljesítésével tudunk majd haladni, de aki hajlandó kinyitni a pénztárcáját, az vásárolhat is magának szinteket. A jelenlegi tervek szerint a második szezon az Update 22 keretén belül, előreláthatólag szeptember 15-én érkezik meg.

Ti várjátok már az új szezont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)