Hirdetés

A God of War Ragnarök bakiparádéja a te arcodra is mosolyt csal

|

A Santa Monica Studio készített egy összeállítást azokból az anomáliákból, amikkel találkoztak a legutóbbi God of War fejlesztése során. Három és fél percnyi jókedv.

Hirdetés

Emlékeztek még rá, amikor szeptember elején a 2018-as God of War magyar szinkronos változatát készítő csapat kiadott egy bakiparádét azokkal a mókás pillanatokkal, amikor a hazai színészek elrontották a szövegüket? Hasonlót hozott össze most a Santa Monica Studio is a 2022. november 9-én megjelent folytatás, a God of War Ragnarök kapcsán, csak ők nem a szinkronra fókuszáltak. 

A stúdió munkatársai a fejlesztés során számos felejthetetlen anomáliával találkoztak, így az egyéves évforduló alkalmából ezeket egy csokorba szedték és megosztották a rajongókkal, mindezt a belsős QA-csapat vezetője, Tim Ward szerkesztésében. 

Hirdetés

A videó leírása szerint egyúttal ez köszönetnyilvánítás a Santa Monica Studio, a PlayStation és a világ minden táján lévő partnerek QA-tesztelőinek, akiknek köszönhetően ezek a bugok nem kerültek be a God of War Ragnarök végső változatába. Pedig akadnak közöttük igazán frenetikus pillanatok is, például amikor Kratos kiérdemli a God of Dance titulust, vagy amikor Atreus feje a baglyokat meghazudtolva forog körbe a nyakán. 

Ha még nincs elegetek a vicces GoW-tartalmakból, akkor nézzetek rá a mi összeállításunkra is, amelyben megkértük a mesterséges intelligenciát, hogy képzelje el az új God of War játékot. A képek között van szfinxszel bokszoló óriási Kratos is, csak ennyit mondunk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)