Hirdetés

A God of War: Ragnarök Thorját nem az a Marvel karakter inspirálta, akire gondolnál

|

A villámok istene egy komorabb és keményebb karakter a Ragnarökben, már ha az MCU-s testvéréhez viszonyítjuk. Van azonban valaki a képregényekben, akire igencsak hajaz.

Hirdetés

Ugyan mind szeretjük Chris Hemsworthöt, a Sony Santa Monica úgy döntött, hogy a God of War: Ragnarök karaktereit inkább mitológiai eredetijükről, semmint a popkultúra népszerű eredetijeiről mintázza.

Ez a választás végül kifizetődött: a rajongók imádták Thort és Odint, annak ellenére, hogy a páros jelentősen eltért az MCU-ban látott megvalósításuktól. Ettől függetlenül a Thort alakító Ryan Hurst a Marvel világából merített inspirációt, csak nem Thort választotta példaképének, hanem a Hulkot.

Hirdetés

Varietynek adott interjújában Hurst elmagyarázta, hogy mindkét karakter örömmel veti bele magát bármilyen harcba, hogy ott aztán kiélhesse irányíthatatlan dühét.

"Az egész olyan, mintha azt üvöltenéd, »HULK SMASH«, csak egy kicsit rétegeltebb módon. Szükséged van arra az emberfeletti dühre, hogy hozzáférhess az erőhöz és kiszámíthatatlansághoz."

Hurst elmondta, hogy a karakterek felépítésénél konkrét céljuk volt a szokásos formula felborítása. A "túlvilági istenségek a jófiúk, és az órások a gonoszok" felállásnál egy jóval komplexebb történetet kaptunk, amiért mind hálásak vagyunk.

Nektek hogy tetszett a God of War Ragnarök Thorja?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)